Ons seizoensmenu van deze maand

Voorgerechten

Foie gras €14.00

Huisgemaakte eendenlever/ vijgen/ brioche 

Saumon MI-Cuit €11.00

Half gegaarde zalm/ klaverzuring/ komkommer

-Cappuccino de potiron et châtaigne €9.-

Crème van pompoen/ kastanje/ eekhoorntjesbrood  

Hoofdgerechten

-Medaillion de Veau €23.00

Kalfsmedaillon/knolselderij/ hazelnoten 

-Lotte €25.00

Zeeduivel/ lente ui/ aardappelpuree 

Risotto de céleri (vegetarisch) €19.50

Risotto van knolselderij/ herfstgroenten/ kruidenbouillon

Dessert

-Parfait glacé au miel et fruits rouges €10.-

Honing ijsparfait met honing uit de bergen/ Rode vruchten/ dun koekje van honing 

Bistrot Menu 3 gangen 36,50

Les Entrées

-Terrine de campagne maison

-Cappuccino de potiron et châtaigne 

Plats

-Confit de canard en Parmentier

Risotto de céleri 

Desserts

-Tarte Citron Meringuée

-Crème Brulée 

 

.

Fijn om te delen, wordt geserveerd met brood

Charcuteries et fromage

Zie onze seizoens voorgerechten op het schoolbord

Voorgerechten

Voor de kinderen

Spécialités des Alpes

Fondue des Alpes

Huisgemaakte desserts

MAKE A RESERVATION Booking a table online is easy