Seizoens Voorgerechten

Seizoens Hoofdgerechten

Merlu

Heek (Zeevis)/ Risotto/ Paprika/ Escabeche/ Lamsoren

€23,5

Canard

Eendenborst/ Krokant van gekonfijte eend/ Broccoli puree met hazelnoot/ Griotte kers

€23,5

Knolselderij

Knolselderij gegaard als een risotto/ Seizoens groenten/ Kruidenbouillon

€19,5

Dessert van het seizoen

Abricots Rôtis

Geroosterde Abrikoos/Ijs van Lavendel/Witte Chocolade

€10,-

Fraises et Basilic

Aardbei/Basilicum ijs/Meringue/ balsamico azijn

€10,-

Seizoensmenu van 3 gangen €37,-

 

Voorgerechten

Oeuf Florentine

Terrine de campagne

Gemarineerde tonijn (€2,5 extra)

 

Hoofdgerechten

Eendenborst

Heek vis

Knolselderij

 

Desserts

Crème brulée

Tarte citron

Aardbeien met basilicum ijs en meringue

Fijn om te delen, wordt geserveerd met brood

Charcuteries et fromage

Voorgerechten

Voor de kinderen

Spécialités des Alpes

Fondue des Alpes

Huisgemaakte desserts

MAKE A RESERVATION Booking a table online is easy