Seizoens Voorgerechten

Seizoens Hoofdgerechten

Flétan

Heilbot/ beurre blanc/ prei/ puree van pompoen met ui

€23,5

Volaille fermier

Polderhoen/ sauce Albufera/ Cannelloni van spinazie en ricotta/ schorseneren

€23,5

Jardin d`Automne

Herfst groenten tuin, crème van linzen

€19,5

Dessert van het seizoen

Bavarois de Cassis

Ijs van dragon/ crème van bittere chocolade

€10,-

Seizoensmenu van 3 gangen €37,-

 

Voorgerechten

Escargots

Terrine de campagne

Gemarineerde tonijn (€2,5 extra)

Hoofdgerechten

Heilbot

Polderhoen

Groententuin

Desserts

Crème brulée

Tarte citron

Bavarois van cassis, ijs van dragon, pure chocolade

Fijn om te delen, wordt geserveerd met brood

Charcuteries et fromage

Voorgerechten

Voor de kinderen

Spécialités des Alpes

Fondue des Alpes

Huisgemaakte desserts

MAKE A RESERVATION Booking a table online is easy