De seizoensgerechten van dit moment

Foie gras €14,-                                                                                                                          

Gebakken eendenlever/ hibiscus/ rabarber/ groene appel

-Zeebaars

Tartaar van zeebaars/ citroen/ structuren van komkommer                                                                                                

-Groene asperges €10,-                                                                                                                   

Groene asperges/ Parmezaanse kaas/ Morilles/ Crème van eigeel

Plats du Bistrot

-Scholfilet €23,5                                                                                                          

Linzen/ knoflook/ doperwten

-Lamszadel €23,5                                                                                                                

Raz el Hanout/ Polenta/ Aubergine kaviaar

-Knolselderij €19,5                                                                                                          

Knolselderij gegaard als een risotto /groenten/ kruidenbouillon

 

Bistrot Menu 3 gangen €37,-

Menu Bistrot €37,-

 

Les Entrées

Terrine de campagne maison                          

Asperges 

Tartare van zeebaars (Supplement van€ 2,5)

Plats

Scholfilet

Knolselderij risotto                          

Lamszadel

Desserts

Tarte Citron Meringué                                        

Crème Brulée                                                                   

Dessert du moment (supplement van €2,-)

.

Fijn om te delen, wordt geserveerd met brood

Charcuteries et fromage

Zie onze seizoens voorgerechten op het schoolbord

Voorgerechten

Voor de kinderen

Spécialités des Alpes

Fondue des Alpes

Huisgemaakte desserts

MAKE A RESERVATION Booking a table online is easy