De seizoensgerechten van dit moment

Foie gras €14,-                                                                                                                          

Gebakken eendenlever/ hibiscus/ rabarber/ groene appel

-Tonijn €12,5

Tonijn/ wasabi crème/ watermeloen/ tapioca

-Tomaat `Marmande` €10,-                                                                                                                   

Courgette/ Consommé van tomaat/ sorbet van venkel en saffraan

Plats du Bistrot

-Heek Vis €23,5                                                                                                          

Risotto/ Paprika/ Escabeche/ Lamsoren

-Eendenborst €23,5                                                                                                                

Eendenborst/ Krokant van gekonfijte eend/ Broccoli puree met hazelnoot/ Griotte

-Knolselderij €19,5                                                                                                          

Knolselderij gegaard als een risotto /groenten/ kruidenbouillon

 

Bistrot Menu 3 gangen €37,-

Menu Bistrot €37,-

 

Les Entrées

Terrine de campagne maison                          

Tomaat Marmande

Tonijn (Supplement van€ 2,5)

Plats

Heek vis

Knolselderij risotto                          

Eendenborst

Desserts

Tarte Citron Meringué                                        

Crème Brulée                                                                   

Dessert du moment (supplement van €2,-)

.

Fijn om te delen, wordt geserveerd met brood

Charcuteries et fromage

Zie onze seizoens voorgerechten op het schoolbord

Voorgerechten

Voor de kinderen

Spécialités des Alpes

Fondue des Alpes

Huisgemaakte desserts

MAKE A RESERVATION Booking a table online is easy