Ons seizoensmenu van deze maand

Voorgerechten

Foie gras €14.00

Huisgemaakte eendenlever/ vijgen/ brioche 

-Homard  €13.00

Open ravioli van kreeft/bisque van kreeft

-Cappuccino de potiron et châtaigne €9.-

Crème van pompoen/ kastanje/ eekhoorntjesbrood  

Hoofdgerechten

-Poitrine de porc €20.00

Buikspek/rode kool/ puree van popcorn/ jus van koffie en steranijs

-Coquilles st Jacques €23.50

Sint Jacobs schelpen/kasha/ mandarijn/ black Venus risotto

Risotto de céleri (vegetarisch) €19.50

Risotto van knolselderij/ herfstgroenten/ kruidenbouillon

Dessert

-Tout chocolat  €10.50

Alles van chocolade  

Bistrot Menu 3 gangen €37,-

Les Entrées

-Terrine de campagne maison

-Cappuccino de potiron et châtaigne 

Plats

-Buikspek/ popcorn puree/ appel/ rode kool

-Confit de canard en Parmentier

Risotto de céleri 

Desserts

-Tarte Citron Meringuée

-Crème Brulée 

 

.

Fijn om te delen, wordt geserveerd met brood

Charcuteries et fromage

Zie onze seizoens voorgerechten op het schoolbord

Voorgerechten

Voor de kinderen

Spécialités des Alpes

Fondue des Alpes

Huisgemaakte desserts

MAKE A RESERVATION Booking a table online is easy