Onze kaart

Charcuteries et fromage

Fijn om te delen, wordt geserveerd met brood

Plateau de charcuteries
Assortiment van ambachtelijke vleeswaren van Maxence Baud uit Villaz

Plateau de fromage des Alpages
Assortiment van verschillende boeren Alpen kazen van o a Lionel Pochat uit Thônes

Plateau des Alpes
Assortiment van boeren kazen en chacuteries

Voorgerechten

Zie onze seizoens voorgerechten op het schoolbord

Terrine de campagne maison
Huisgemaakte paté, brood, boter en salade

Rillettes de Truite Fumée
Rillettes van gerookte forel, toast, salade

Demi-douzaine de escargots
Half dozijn slakken in kruiden boter

Voor de kinderen

Mini crozets
Pasta gerecht met spekjes, crème en kaas

Plats Bistrot

Naast onze traditionele gerechten uit de Savoie, bieden wij ook verschillende seizoensgebonden gerechten aan. We werken met producten van het seizoen en bieden altijd één vleesgerecht, één visgerecht en één vegetarische gerecht aan. Een greep uit onze wisselende seizoensgerechten:

  • Sint Jacobs schelpen met zwarte risotto
  • Forel filet met een ragout van linzen en Beaufort schuim
  • Stoofpot van runderwang met aardappelpuree
  • Medaillon van Kalf met gnocchi
  • Eendenborst met een jus van sinaasappel
  • Vegetarische pasta met eekhoorntjesbrood.

Spécialités des Alpes

Veggie crozets
Typisch Savoyarde pasta gemaakt van boekweitmeel bereid als een risotto met Comté, beaufort en abondance, rucola en eekhoorntjesbrood

Gratin de crozets
Pasta gratin van crozets (pasta uit de Savoie), crème, Comté kaas, spek en uitjes, groene salade en gerookte rauwe ham

Tartiflette
Aardappel gratin met Reblochon kaas, spekjes en ui, groene salade en gerookte rauwe ham
Reblochon om zelf te smelten boven een traditionele kolen oven, assortiment van charcuteries, groene salade en gekookte aardappels

Raclette
Twee soorten Raclette kaas om zelf te smelten boven een traditionele kolen oven, assortiment van charcuteries, groene salade en gekookte aardappels (ook mogelijk voor 1 persoon)

Samen racletten
Een achtste, kwart of halve Raclette om zelf te smelten onder een warme lamp. Schraap zelf de gesmolten kaas over gekookte aardappels, charcuteries. Geserveerd met groene salade.
Vanaf twee personen

Fondue des Alpes

Vanaf twee personen
Kaasfondue van Comté, Beaufort and Abondance

Fondue savoyarde
Salade, brood

Fondue montagnarde
Salade, brood en charcuteries

Fondue aux cèpes
Kaasfondue met eekhoorntjesbrood, salade en brood

Fondue montagnarde aux cèpes
Kaasfondue met eekhoorntjesbrood, salade, brood en charcuteries

Huisgemaakte desserts

Dessert du moment
Dessert van het moment

Tarte au citron meringue
Citroen taart met meringue

Crème brulée à la vanille
Crème brulée met vanille

Café gourmand
Koffie of thee geserveerd met mini varianten van onze huisgemaakte desserts

Plateau de fromage des Alpages
Kaasplankje met drie verschillende boeren kazen uit de
Savoie van o a  Lionel Pochat uit Thônes
(Fijn om te delen)