Onze kaart

Om te delen (prijs per persoon)

Plateau de charcuteries €8.00 pp
Plateau met een assortiment van vleeswaren, saucisson

Plateau de fromage des Alpages €9.00 pp
Kaasplateau met kazen uit de Franse Alpen

Plateau des Alpes €8,50 pp
Plateau met kazen en charcuteries uit de Franse Alpen

Voorgerechten

Soupe de saison €7.50
Soep van het seizoen, gerookte rauwe ham en salade

Escargots €7.90

Huisgemaakte terrine de campagne €7.50

Specialiteiten uit de Alpen

Gratin de crozets €18.00
Pasta gratin van crozets (pasta uit de Savoie), creme, Comté kaas, spek en uitjes geserveerd met een groene salade en gerookte rauwe ham.

Tartiflette €18.00
Traditionele aardappel gratin met Reblochon kaas met spekjes en uitjes geserveerd met een groene salade en gerookte rauwe ham.

Fondue savoyarde €17.90 pp
(vanaf twee personen, prijs per persoon)
Traditionele kaasfondue van Comté, Beaufort en Abondance, geserveerd met groene salade en brood.

Fondue montagnarde €22.90 pp
(vanaf twee personen, prijs per persoon )
Traditionele kaasfondue van Comté, Beaufort en Abondance, geserveerd met groene salade, brood en een assortiment van charcuteries

Fondue aux cèpes €20.00 pp
(vanaf twee personen, prijs per persoon)
Traditionele kaasfondue van Comté, Beaufort en Abondance met eekhoorntjesbrood, geserveerd met groene salade en brood.

Fondue montagnarde aux cèpes €24.90 pp
(vanaf twee personen, prijs per persoon )
Traditionele kaasfondue van Comté, Beaufort en Abondance met eekhoorntjesbrood, geserveerd met groene salade, brood en een assortiment van charcuteries

Gesmolten kaas op traditionele kolenoven

Raclette €22.50
Twee soorten Raclette kaas om zelf te smelten boven een traditionele kolenoven, assortiment van charcuteries, groene salade en aardappels

Reblochonade €22.50
Reblochon kaas om zelf te smelten boven een traditionele kolenoven, assortiment van charcuteries, groene salade en aardappels

Chef Specials

Wisselende gerechten afgestemd op het seizoen

Joue de Veau €22.00
Stoofpot van kalfswang, aardappel gratin, groente

Magret de Canard à l’orange €22.00
Eendenborst à l`orange, aardappel puree, beetgare groenten

Poisson du jour €22.00
Vis van de dag, aardappel puree, beetgare groenten

vegan-icon

Veggie crozets €17.50
Typisch Savoyarde pasta gemaakt van boekweitmeel bereid als een risotto met Parmezaanse kaas, rucola en eekhoorntjesbrood

Voor de kinderen

Mini gratin de crozets  €8,-

Huisgemaakte desserts

Citroen taart met meringue €6.50

Crème brulée à la vanille bourbon €6.00
Crème brulée met vanille

Crème brulée au génépi €7,50
Crème brulée geflambeerd met genepi

Café gourmand €8,90
Koffie of thee met verschillende kleine desserts

Dessert van het seizoen  €8,50