Seizoens Voorgerechten

Seizoens Hoofdgerechten

Sandre

Snoekbaars/ Rode wijnsaus/ Kweepeer/ Compote van sjalot

23,5

Médaillon de Veau

Kalf Medaillon/ jus van lavas/ Pastinaak

22

Jardin d`hiver

Winter groenten tuin, crème van linzen

€19,5

Dessert van het seizoen

Poire belle Hélène

€10,-

Seizoensmenu van 3 gangen €39,-

 

Voorgerechten

Escargots

Terrine de campagne

 forel, bietjes

Hoofdgerechten

Snoekbaars

Kalfs médaillon

Groententuin

Desserts

Crème brulée

Tarte citron

Dessert du Saison

Fijn om te delen, wordt geserveerd met brood

Charcuteries et fromage

Voorgerechten

Voor de kinderen

Spécialités des Alpes

Fondue des Alpes

Huisgemaakte desserts

MAKE A RESERVATION Booking a table online is easy