Menukaart Lunch

Lunch menu van deze week 3-4 juli

`

3-gangen €33,-

2-gangen €25,-

 

Salade van bieten/gepocheerd ei/ kruiden / crostini

Parmentier van gekonfijte eend

Noga ijs

ENTRÉES

TERRINE DE CAMPAGNE MAISON 9,5

Huisgemaakte paté, brood, boter, augurken

ESCARGOTS 9,5

Half dozijn slakken in kruidenboter/brood

PLATEAUX SAVOYARD

PLATEAU DE CHARCUTERIE 11

Selectie van dungesneden vleeswaren uit de Savoie/ brood/ boter 

PLATEAU DE FROMAGE 13

Selectie van kazen uit de Savoie/brood

PLATEAU DES ALPES 11

Selectie van kazen en vleeswaren uit de Savoie

FONDUE DES ALPES

(Vanaf 2 personen, prijs per persoon)

FONDUE SAVOYARDE 20

Comté / Beaufort / Abondance /salade

FONDUE MONTAGNARDE 24

Comté / Beaufort / Abondance / 

salade / charcuterie

FONDUE SAVOYARDE 

AUX CÈPES 21,5

Comté / Beaufort / Abondance /

salade / eekhoorntjesbrood

FONDUE MONTAGNARDE 

AUX CÈPES 26,5

Comté / Beaufort / Abondance / salade /

 eekhoorntjesbrood / charcuterie

KIDS

MINI CROZET 8

Mini pasta spekjes / uien/  

crème / kaas

SPECIALITÉS SAVOYARDES

GRATIN DE CROZETS 19,5

Gratin van pasta / crème / Comté kaas / spekjes /

uien / salade / gerookte rauwe ham

TARTIFLETTE 19,5

Aardappel gratin / Reblochon kaas/ ui /

salade / gerookte rauwe ham

REBLOCHONADE AU FOUR DE CHARBON 25 

(vanaf 2 personen, prijs per persoon)

Reblochon cheese om te grillen boven een traditionele kool oven/ charcuterie / aardappels / salade

RACLETTE AU FOUR DE CHARBON 25 

(vanaf 2 personen, prijs per persoon)

Twee soorten Raclette kaas (gerookt en nature) om zelf te smelten in een traditionele kolen oven

 geserveerd met charcuterie, aardappels en salade

RACLETTE EN MEULE 25

(vanaf 2 personen, prijs per persoon)

Een 1/8 ste of 1/4 stuk raclette om samen te smelten onder een warme lamp/ charcuteries/ aardappels/ salade